18. syyskuuta 2011

Suomalaisia Helmiä - Kaspar, Kastor ja Murmansk

...Olipa loistavasti muotoiltu otsikko. Itse ainakin aloin lähes nauramaan, sillä minulle tuli mieleen Kolme Iloista Rosvoa - tarina. Kaspar, Kastor ja Murmansk on vain halpa kopio tuosta lapsuuden lempinäytelmästäni. No jooh, kuitenkin tarkoitukseni oli vain yhdistää tähän yhteen kirjoitukseen lähipäivien suomalaiset "löydöt". Viimeisimmät levyt ovat tulleet kaikilta parisen vuotta sitten, joten ei tämä uusinta uutta ole muille kuin ensikertaa kuulijoille - kuten minulle vähän aikaa sitten.

Kaikki kolme bändiä kuulostavat oikein hyviltä ja jatkoa katsellen lupaalta setiltä. Itse ainakin tykästyin ja lähes rakastuin kaikkiin kolmeen. Nousivat heti kovaan soittoon. Ja mainitaas sekin, että jos kiinnostuit niin kaikkien bändien levyt löytyvät Spotifysta, joten sieltä vaan tsekkailemaan lisämatskua. En kuitenkaan tässä kirjoituksessa kommentoi sen enempää, sillä juuri nyt ei ole mikään kirjoitusfiilis ja huominen pitkän matikan koe painaa hartioita ja olisikin jo korkea aika avata kirja. 

Toivottavasti näistä kolmesta kuullaan vielä. Itse ainakin uskon näin tapahtuvan, mutta odotellaas odotellaas.

2 kommenttia:

  1. Kastor ja Murmansk ovat vanhoja, rakkaita tuttuja, mutta Kaspar on ihan uusi kaveri. Kiitos, taas, loistoblogi tämä!

    VastaaPoista
  2. Ajattelinkin, että saattaa olla monelle tuttuja bändejä, kun intternettiä selaillessa sain sellaisen kuvan, että olisivat saaneet kaikki debyytilleen aika lämpimän vastaanoton. Hyvä kuitenkin, että jotain uuttakin löytyi!

    Kiitos oikein paljon! Erittäin mukava kuulla. :)

    VastaaPoista