16. syyskuuta 2011

Freeman (& Uusi Fantasia) - Tuhatjalkainen

Vaikka nämä aamut ovatkin aina aika kiireistä ajankohtaa blogin päivittämiseen ja olen tavallaan "luvannut" itselleni, etten näitä tekisi, mutta nyt en pystynyt estämään itseäni. Sain vihdoin kuulla Freemanin ja Uuden Fantasian toisen yhteisbiisin Tuhatjalkaisen. Kuulin tästä juttua viime viikolla, kun Jussi Mäntysaari soitti biisin uuden musiikin aamuvuorossaan. Kuitenkin missasin lähetyksen eikä sitä oltu vielä jaettuu nettiin - ainakaan en löytänyt.

Mentiin nyt vähän hakoteille, mutta siis joka tapauksessa nyt tuo biisi on laitettu videon kera meidän kaikkien rakastamaamme Youtubeen! Uusi   ja Freeman on suoraan sanottuna ennalta ehkä eeppisimpiä yhteisprojekteja, mutta se silti todellakin toimii. Liian Myöhään ja Tuhatjalkainen ovat molemmat ihan perhanan kovia biisejä. Pientä Liian Myöhään biisin jäljittelyä saattaisi olla kuultavissa Tuhatjalkaisessa. Ei se kuitenkaan tunnu menoa haittaavan, kun Freeman antaa palaa upeissa puvuissaan!

EDIT: Freeman täytti muuten keskiviikkona 60 vuotta! Terveisin Facebook. Onnea vaan, ei näytä onneksi vielä ainakaan ikä edes painavan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti