5. syyskuuta 2011

The New Tigers - Velvet Jam


The New Tigers on tänään laittanut jakoon toisen maistiaisensa 21. päivä julkaistavalta New Tigers debyyttialbumiltaan. Ensimmäinen julkaistu biisi levyltä oli Pocketful of Sand, joka oli kaiken kaikkiaan ihan mahtava biisi. Hehkutin biisiä oikein olan takaa ja nostin sen kesän parhaimpien julkaisujen joukkoon. Samalla luonnollisesti odotukset levyä kohtaan nousivat.

Velvet Jam iskee hyvin samalla tavalla kuin edeltäjänsä. Jo ensimmäisellä kuuntelukerralla biisi kuulostaa loistavalta, mutta jokaisen toiston jälkeen alkaa päästä enemmän ja enemmän biisiin sisälle. Samalla alkaa huomioida uusia vivahteita sekä yksityiskohtia biisistä. Jos vielä vähän vertaillaan tuohon Pocketful of Sand biisiin, niin Velvet Jam on energisempi viisu. Edelleenkin biisi liikkuu pitkälti kaiutettujen kitarariffien saattelemana, mutta esimerkiksi kaunis laulumelodia ollaan nostettu tässä enemmän esille.

Mitä tästä enää keksisi sanottavaksi. Jälleen The New Tigersilta loisteliasta musiikkia. Ei kyllä pysty tästäkään biisistä keksiä mitään moitittavaa. Alusta loppuun biisi kulkee ihanan luonnollisesti. Kitarariffit ja kitaramelu ovat aina mahtavaa kuunneltavaa ja siihen kun vielä lisätään kaunis laulumelodia.

The New Tigers on mahtava, Velvet Jam on mahtava ja tuleva levy on ihan varmasti mahtava! 21.9 can't wait!
  The New Tigers : Velvet Jam by Soliti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti