8. syyskuuta 2011

Conor Mason - Passing Colours / We Watched The Sky Rotate


Vautsivau ja Bumtsibumbum! Nyt nimittäin Markku-poikaa viedään ilman mitään pidättelemistä. Nimittäin nyt osui kohdalleni sellainen löytö, että aijaijai. Tai ainakin minulle nimi on ihan uusi. Törmäsin vain tänään soundcloudiin jaettuun Passing Colours biisiin ja se oli sen jälkeen sitten menoa. Olen onnistunut jo blogissani totaalisesti ylikäyttämään "rakastaa"-verbin, mutta ei anneta sen haitata, sillä minä rakastuin taas!

Kirjoittaminenkin on vaikeaa, kun olen niin täpinöissäni. Tai lähinnä tunteitani kuvaavien sanojen keksiminen. Yksinkertaisuudessaan tämä on vain jotain uskomattoman kaunista. Biisit leijailevat ihanien kitara- ja pianomelodian saattelemana Conorin laulaessa herkällä, utuisella ja hyvin tunteikkaalla äänellään. Mieti nopeasti joku mielestäsi kaunis kappale. Korota se potenssiin kaksi niin saat Conor Masonin.

Jälleen kerran sanani eivät riitä kuvaamaan tätä musiikkia. Tai en edes pysty keksimään kunnon sanoja. Onneksi musiikilla on sellainen hieno ominaisuus, että jokainen voi kuunnella sitä itse, eikä joudu tyytymään vain toisten (kehnoihin) kuvauksiin.

Tiivistettynä: Conor Mason on mahtava! Pistäkää nimi mieleen! Itse ainakin teen niin ja jään innolla odottamaan milloin saan kuulla hänestä uudelleen. Nyt kuitenkin naattikaamme hienosta ja mahtavasta musiikista!

New Songs by Conor Mason

Ja jos kiinnostuit, niin: http://soundcloud.com/conormason

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti