15. syyskuuta 2011

Kiveskives - Kosketin / Volvo

Sattuukos kukaan muistamaan kirjoitustani Machinae Supermacysta? Joka tapauksessa näin muistin virkitykseksi kyseessä on Sid eli "Nintendo-heviä" soittava ruotsalaisyhtye. No kyllä sitä koto Suomessakin osataan soitella Nintendo-heviä, nimittäin tässä olisi teille Kiveskivestä! Kiveskives pyyhkäisi tänään hieman pölyjä päältään lisäilemällä parit biisit Soundcloudiin. Muuten olisin tämänkin poppoon varmaan kokonaa unohtanut joksikin aikaa.

Mutta Kiveskives on bändi, jota voisi kuunnella ja ihan pelkän nimen perusteella. Ja jopa pitää ihan vain sen nimen perusteella. Onneksi kaverit kuitenkin myös soittavat hyvää musiikkia! Eeppistä, mutta hyvää nintendo-musiikkia. Jos omistaisin NES-konsolin olisin ihan varmasti luukuttamassa tätä biisiä nupit kaakossa ja kuuntelemassa Kiveskivestä. Valitettavasti en omista, joten joudun tyytymään vain tuohon nupit kaakossa luukutukseen.

Tämä on todellakin semmoinen bändi, josta haluaisin lähiaikoina kuulla enemmän. Eli uutta matskua odotellessa kuunnelkaamme Painottomassa Tilassa EPtä.


  VOLVO by KIVESKIVES Kosketin by KIVESKIVES

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti