9. syyskuuta 2011

Soft Moon - Total Decay


Noin vuosi sitten San Fransiscolainen Soft Moon (Luis Vasquez) julkaisi debyytti LPnsä. Tänään olemme saaneet maistiaiseksi tulevalta EPltä sen nimikkoraitansa Total Decayn. Itse EP julkaistaan 31. lokakuuta - eli siis Halloweenina spoooooooky. Biisin kuultuanne ymmärrätte, että tämä julkaisupäivä ei taida sattumalta olla halloween. Biisi lähtee käyntiin heti ihokarvat nostattavalla ja kylmiä väristyksiä aiheuttavalla äänellä, johon pian yhdistyy kummitusmainen voihkiva laulu, joka vielä kaiutetaan oikein vahvasti. Kummitushuutoja unohtamatta. Jos kuuntelisin tätä keskiyöllä ja yksin pimeässä hyppisin luultavasti jo pitkin seiniä.

Biisihän on erittäin hieno. Aluksi oli ehkä vähän hankala päästä kunnolla sisään, mutta parin kuuntelukerran jälkeen kuulostaa jo todella hienolta. Ihokarvat nostattavan hienolta. Tässä on halloweenin ykkösbiisi!

The Soft Moon - Total Decay by Hypetrak

2 kommenttia:

  1. Huima eli taattua Soft Moonia.

    Kesällä Berliinissä viime hetken päätöksellä tuli jätettyä Soft Moonin keikka välistä(!). Kyl toi sopis hyvin Kutoselle. Seuraavaa euroopankiertuetta siis odotellessa...

    VastaaPoista
  2. Täytyy myöntää, että Soft Moon oli mulle hyvin tuntematon bändi ennen tähän biisiin tutustumista. Nyt kun tän biisin ansiosta oon tutustunut jo vähän laajemmin tuotantoon, niin onhan tää Soft Moon ihan huikeeta tavaraa. (Into The Depths ja musiikkivideo - huhhuh!)

    Toivottavasti sitä itsekin joskus pääsis Soft Moonin katsastamaan. :P

    VastaaPoista