1. syyskuuta 2011

French Films - Pretty In Decadence

Nyt uskallan sen sanoa: Tämä on ehkä kaikkien aikojen levysyksy! Sinetti tälle on French Films, joka aamulla pisti Soundcloudiin kuunteluun jo ties kuinka monennen biisiin tulevalta levyltään Imaginary Future. Tuo tuorein biisihän on siis otsikossakin mainittu Pretty In Decadence, joka nousi suosikikseni tähän asti julkaistuista biiseistä. Olen ollut Pretty In Decadencen kuultuani niin tohkeissani, että olen lähes koko illan kuunnellut vain French Filmsiä. Ja olen vieläkin niin tohkeissani, että en edes keksi sanoja, miten tätä biisiä kuvaisin. Tyydyn yhteen adjektiiviin, joka sopiikin tähän loistavasti: Mahtava!

Jos joku tulee vielä väittämään, että syksyn levyanti olisi huono niin suksikoot kuuseen! Tämän parempaa syksyä ei varmaan ihan heti ole tulossa. Tai jos totta puhutaan, niin tämän parempaa vuotta. Ainakin, kun suomalaisittain maailmaa tutkaillaan. Nimittäin on tulossa: Reginaa, French Filmsiä, The New Tigersiä, Big Wave Ridersiä (EP), Insomniumia ja unohtamatta sitten tietenkään niitä ulkomaalaisia herkkuja, kuten esimerkiksi Opethia ja Kasabiania. Unohtamatta juuri julkaistua Astrid Swania ja moniamonia muita jo alkuvuodesta tulleita. Kyllä tämän vuoden parhaat julkaisut tulevat (tai ovat jo tulleet) suomesta! I'm proud to be Finnish!

Huhhuh, tämä on ihan huikeaa. Ja French Filmsin biisi on ihan huikea! Ja tuleva levy on varmasti huikea! Huikeaa! Ja vielä kerran huikeaa! Kuunnelkaa ja rakastukaa, sillä tämä suomalaista indie-musiikkia parhaimmillaan.

French Films 'Pretty In Decadence' (GAEA Records 2011) by Stupido-Shop Record Store

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti