4. syyskuuta 2011

Biisejä, joista minun on pitänyt kirjoittaa

...Mutta en kuitenkaan ole vielä sitä tehnyt. Nyt päätin sitten kirjoittaa niistä biiseistä, jotka merkinnän arvoisia ovat, mutta en kiireiden, hajamielisyyden tai muun vastaavan syyn takia ole vielä kirjoittanut. Koska biisejä on tulossa useampia, niin tämän pidemmittä puheitta käydään niihin biiseihin käsiksi!


Ensimmäisenä Black Twig, koska odotan tämän bändin tulevaa albumia kovalla innolla ja jännityksellä! Ensinnäkin Swans et Tea EP kuulostaa ihan mahtavalta ja toiseki Nick Trianin luotsaamalta Soliti-labelilta on tullut ja on tulossa niin mahtavia julkaisuja, että tämäkin jo nostaa odotuksia Black Twigia kohtaan. Enkä tahdo uskoa, että Black Twig pettäisi näitä odotuksia. Tulevan levyn julkaisusta ei tietääkseni ole tullut vielä mitään arveluja. Kesäkuussa se oli jo miksattavana Solitin mukaan. Mutta odotellaan rauhassa ja kuunnellaan EPtä!
Black Twig by blacktwigmusic

Pysytään edelleen Suomessa, vaikka heti sitä ei tästä englanninkielisestä räppäristä ei uskoisi. En ole koskaan ollut mikään kova suomalaisten tekemän englanninkielisen räpin ystävä, mutta olen varma että tämä on kuitenkin sen kärkikaartia. Ja vaikka Suomesta tuleekin ylipäätään oikein hyvää hip-hopia ja räppiä, niin kyllä minä nostan The Megaphone Statesin ehkä tämän hetken kovimmaksi suomalaisräppäriksi. Niin tiukka raita tämä Lights on!

Lights by The Megaphone State


Sitten Björkin ja Dirty Projectorsin yhteisprojektin tuottamaa hedelmää. Aina, kun kuulee nimen Björk tietää, että nyt ollaan jonkin mielenkiintoisen äärellä. Ja minä en siis todellakaan ole mikään suuri Björk fani. Kuitenkin tämä on oikein positiivisesti yllättänyt biisi. Tälläistä hyvän mielen musiikkia, sillä aina tämän biisin kuunneltua jää jäljelle iloinen ja positiivinen biisi. Kuitenkin tämä biisi on varmasti sellainen, joka jakaa porukan kahtia. Itselleni tämä kuitenkin kolahti jo ensimmäisellä soitolla.

Dirty Projectors + Björk - On and Ever Onward by DominoRecordCo


Purity Ring on jälleen yksi bändi, joka harvoin tuottaa pettymyksiä. Eikä Belispeak ole tässäkään tapuksessa poikkeus, sillä oikein hienon biisin on tämä kanukki duo väsännyt. Kirjoitusinto alkaa tässä kohtaa jo pikkaisen laantua, joten pahoittelut, etten pysty enää tämän enempää Belispeakista jaarittelemaan. Annan siis biisin puhua puolestaan.

Belispeak by PURITY RING


Girls on bändi, joka on tullut minulle tutuksi vasta viime kuukauden aikana Vomit kappaleen myötä. Vähäsen aikaa sitten Girls yllätti minut jälleen uudella sinkullaan Honey Bunny, joka on aivan mahtava biisi. Vomit ei minua täysin vakuuttanut. Biisi oli massiivinen ja omalla tavallaan hieno, mutta jostainn syystä se ei vain minua säväyttänyt. Siitä jäi vähän ristiriitainen mielipide, mutta Honey Bunny korjaa tilanteen. Biisi nimittäin osui ja upposi 100% heti kerralla. Tuohon edelliseen biisiin verrattuna huomattavasti popmaisempi, joten varmasti myös helpommin lähestyttävä. Joka tapauksessa tämä biisi vakuutti minut! 13. päivä on uutta levyä tulossa, nyt en enää malta odottaa!

Girls - Honey Bunny by pillowjungle

2 kommenttia:

  1. Vivahtaaks Girls alternativeen tai rockiin kun sanoit et toi Honey Bunny on popmaisempi ? (:

    VastaaPoista
  2. Oikeastaan tarkoitin, että Honey Bunny on popmaisempi kuin Vomit, joka on siis edellinen sinkku. http://www.youtube.com/watch?v=ze6rg4ixjOI&ob=av2e

    Käsität kyllä, mitä tarkoitin kuunneltuasi.

    VastaaPoista