28. elokuuta 2011

Starless - Progea Rapakon Takaa

Minulla oli huomattavia ongelmia otsikon kanssa. Tähän mennessä on ollut niin helppoa otsikoida "Bändi - biisin/levyn nimi", mutta kun nyt halusin pistää kolmen biisin setin, joka ei kuitenkaan ole virallinen EP. Päädyin sitten käyttämään rikasta mielikuvitustani!

Mutta tosiaan. Tälläisen indie-, alternative-, pop- ja progressiivisen rockin sekametelisopan onnistuin löytämään tänään aamulla Soundcloudista. Sekametelisoppa kuulosta vähän halveksuvalta, mutta sitä kuitenkaan tarkoita. Minähän nimittäin tykästyin tähän bändiin todella kovin! Energinen meininki, mahtavia kitarariffeja, hyvä vokalisti ja kaiken kaikkiaan erittäin hyvää musiikkia. Se on suorastaan loistavaa, miten bändi lähes vaihtelee genreä biisin aikana. Koko ajan häilytään vähän kaikkien mainitsemieni rajoilla ja välillä sävähtää joku progemainen riffi tai muuta vastaavaa. Lisäksi musiikki on aika old-school sävytteistä. Huomaa, että Led Zeppeliniä ollaan ainakin kuunneltu tarkasti. Tai se on vain oma mielipiteeni, sillä noita Starlessin saamia kommentteja selaillessa tuli vastaan kommentteja, joissa heitä verrattiin aika laajaan skaalaan eri bändejä. Arctic Monkeysin alkutuotannosta King Grimsoniin, joka kohtaa Alice In Chainsin.

Hienoa musiikkia. Jään seuraamaan, miten bändi lähtee tästä kehittymään. Näiden kolmen biisin perusteelta tulevaisuus näyttää joka tapauksessa erittäin lupaavalta!

Starless by starlessband

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti