30. elokuuta 2011

Insomnium - Unsung [Uusi Sinkku!]

Khyyyylllää! Vihdoin se on täällä! Insomnium tulevan 12.10 julkaistavan One For Sorrow albumin ensimmäinen sinkku on nyt julkaistu, joka siis kulkee Unsung nimellä. Tätä levyä olen jo ehtinyt odottaa melkein kuin kuuta nousevaa. Tämän syksyn levytarjonta on todella kova, mutta silti rankkaisin tämän vähintään top-5 listalle. Menee ehdottomasti ostoon heti, kun tulee uunista ulos.

Insomnium on siitä jännä yhtye, että se jakaa porukan kahtia. Eihän tässä sinänsä mitään outoa olisi, mutta Insomnium ei jaa porukkaa vihaajiin ja rakastajiin. Insomnium jakaa porukan niihin, jotka rakastaa ja niihin jotka eivät ole bändistä kuulletkaan. En oikesti ole koskaan kuullut, että joku olisi haukkunut Insomniumia huonoksi. Tai edes lukenut suuressa mahtavassa interwebsissä.

Tämä sinkku on kerta kaikkiaan ihan mahtava. Ei varmasti jätä ketään kylmäksi. Voisin jaktaa tätä hypetystä loputtomiin, mutta kello rientää ja koulupenkki kutsuu.

TL;DR Melankolista, raskasta, synkkää ja täynnä voimaa... AAAH, mä en vaan kestä! Insomnium on voittajan valinta. The End.

1 kommentti:

  1. Insomnium on bändi joka ei petä. Mahtavalta kuulostaa!

    VastaaPoista