30. elokuuta 2011

Face Of God - Miracles JA Fire


Face Of God on nuori, vasta noin vuoden verran koossa ollut helsinkiläinen rock trio, joka on kuitenkin jo nyt haalinut itselleen vahvan jalansijan helsingin keikkapaikoilla. Bändi on nimittäin vuoden 2011 aikana soittanut jo noin 30 keikkaa. Ja siis haluan nostaa tämän nyt esille, että bändi perustettiin vasta 2010 loppuvuodesta. Joten aikamoinen tahti on bändillä ollut. Vaikka bändi onkin kiireisesti kiertänyt keikkoja tekemässä ovat he silti ehtineet puuhastella studiossakin. Nimittäin bändi julkaisee debyytti EPn 21.9.

Siirrytääs sitten vähän tuonne musikaalisemmalle puolelle. Ensinnäkin puntaroin pitkän tovin kummanko biisi soittaisin; Miraclesin vai Firen. Päätinpä tehdä kompromissin ja pistää molemmat biisit, sillä molemmat ovat sen arvoisia. Saattepahan kattavamman kuvan bändistä. Bändi soittaa todella energista ja pääasiassa vasten kasvoja iskevää rockia, jota ollaan maustettu väleissä mahtipontisilla melodioilla. Vaikka en bändiä olekaan livenä kuullut voin hyvin uskoa, että bändi on loistava keikkapaikan räjäyttäjä. Tälläistä nimittäin on korviinkin kantautunut. Varsinkin Fire on näistä kahdesta biisistä enemmän se vasten kasvoja iskevä ja energinen tiukka ralli. Miraclesissa taas mielestäni enemmän ollaan keskitytty tuohon melodisuuteen. Tuossahan tulikin mainittua se ykkös syy, miksi halusin laittaa nämä molemmat biisit blogiini.

Koska kertaus on opintojen äiti niin toistan, että EP julkaistaan siis 21.9. Toivottavasti EPltä nousisi joku hittibiisi, jonka myötä bändi pääsisi enemmän radio soitantaan ja nousisi uudelle tasolle sekä enemmän tietoisuuteen. Jään tämänkin bändin osalta innolla odottamaan tuota tulevaa EPtä ja sitä, mitä se tuo tullessaan. Face Of God tuskin jättää ketään kylmäksi!

miracles by Face of God

Fire by Face of God

Soundcloudista löytyy vielä lisäksi kaksi biisiä (The Sky Is In Flames ja Flow), joita suosittelen kuuntelemaan jos pidit edellisistä. Kyseiset biisit voit myös ladata itsellesi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti