23. elokuuta 2011

Kasabian - Days Are Forgotten


Musabloggarit usein ovat jonkin asteisia musamuodin "edelläkävijöitä", mutta minä olenkin ernu ja tulen ylpeänä jälkijunassa! Sain vasta 15 minuuttia sitten tietoisuuteeni, että Kasabianilta on tullut jo reipas kuukausi sitten uusi sinkku Days Are Forgotten. Ja jos totta puhutaan en edes tiennyt, että heiltä on tulossa uutta levyä. Anyways, levy julkaistaan syyskuussa 21. päivä jos en väärin muista. Ja teos kantaa nimeä Velociraptor!. Ihmettelen vain, miten olen pystynyt missaamaan tämän hetken yhden suosituimmista britti-bändin singlen. Taisin viettää kesäni purkissa.

Pidän bändeistä, jotka osaavat muuttaa itseään uransa aikana ja sitä Kasabian on totisesti tehnyt! Days Of Forgottenissa on Kasabian lähtenyt sekoittamaan Rapia ja Rockia. Yhdistelmää on yritetty usein ja usein myös todella huonolla menestyksellä, mutta Kasabian suoriutuu tästä oikein kiitettävästi! Parhaimpaa Kasabiani tämä ei kuitenkaan läheskään ole, mutta kyllä tämä kiinnostuksen tuota Velociraptor! - levyä kohtaan herättää. Ja siis hyvä biisi tämäkin joka tapauksessa.

Ostoslistalle mitä varmimmin tämä Velociraptor! menee. Ja tuo ostoslista alkaa olla jo hyvin pitkä. Niin lupaava syksy tämä on levytarjonnaltaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti