1. maaliskuuta 2014

Ronya - Flame ja Spotify-soittis


Ensimmäiseksi haluan mainostaa Spotify-soittistani. Listailen sinne mielestäni tämän hetkeen kuumimpia tuoreita julkaisuja, eli jos musamakuni on vakuuttanut, suosittelen ottamaan listan seuraukseen. Luonnollisesti se päivittyy huomattavasti useammin kuin blogi. Kappaleen lisääminen listalle kun on huomattavasti nopeampaa ja yksinkertaisempaa kuin tekstin kirjoittaminen.


Pari vuotta sitten Ronya niminen artisti pomppasi pinnalle Annoying-kappaleellaan erityisesti YleX:n taajuksilla. Kappale oli nimensä mukaisesti, noh, todella ärsyttävänä. En edes yritellä kaunistella, sillä vihasin kappaletta - todella. Toisena sinkkuna julkaistu Hyperventilating oli myöskin mielestäni mitäänsanomaton, joten ohitin artistin debyyttialbumin The Key Is The Keyn suosiolla.

Viime viikolla julkaistu Flame-sinkku käänsi kelkkani ja muutti mielipiteeni Ronyasta täysin. Mitä sitä kiertelemään, kappale on erittäin hyvä. Hittihakuisuus on vaihtunut tyylikkäisiin ja viileisiin elektrosoundeihin, jotka sopivat artistille mielestäni kuin nenä päähän. Tällainen elektronisesta musiikista ammentava naisartisti, jossa on myös kansainvälistä vientipotentiaalia, on enemmän kuin tervetullut suomalaiseen musaskeneen. Iso peukku, jos Ronyan uusi suunta on tämä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti