13. lokakuuta 2011

Viikon Kotimaiset - Kalle Kaasinen ja Vihreä Maa [+Ylläripylläri!]

Olette varmaankin jo huomanneet, että kirjoitustahtini on laskenut aika paljon viime aikoina. Pahoittelut tästä. Ei vain ole löytynyt kunnolla intoa kirjoitella, vaikka kirjoittamisen aiheita olisi toki ollutkin. Ei kuitenkaan siitä sen enempää.
Tänään olisi siis tarjolla kaksi uutta tuttavuutta ja yksi vanha veijari uudella musiikkivideollaan. Ups, taisin paljastaa sen ylläripyllärin niille, jotka ovat viikolla olleet valveutuneita. 


Ensimmäisenä olisi Kalle Kaasinen, joka julkaisi Ilme EPnsä reilu viikko sitten. Ilme EPn avausraita In Full Swing on raikkaan piristävä, joka vakuutti hyvin nopesti. Biisi lähtee alkuun ehkä hieman laiskan oloisesti, mutta pidemmälle mennessä se muttuu hiljalleen pirteäksi ja tarttuvaksi ralliksi. Biisissä tiivistyy omanlaisensa aurinkoinen ja hyvä fiilis, joka välittyy kuulijaan. Huomaamattaan alkaa hyräilemään biisin tahdissa ja on jo täysin sen vietävissä. Erittäin piristävä kipale, jota suosittelen kuuntelemaan. Lisäksi koko Kallen Ilme EP löytyy Soundcloudista ja suosittelen lämpimästi tutustumista siihenkin!
In Full Swing by Kalle KaasinenVihreä Maa julkaisi syys-elokuun vaihteessa ensimmäisen sinkkunsa tulevalta albumiltaan. Sinkku kulkee nimellä Vastasyntynyt ja se sisältää nimikkokappaleensa lisäksi myös Siksi biisin. Vastasyntynyt on kiireetön ja pohdiskeleva, mutta silti omalla tasollaan energinen biisi kiitos voimakkaiden kitarariffiensä. Kiirettömän ja raukean oloinen kitaramusiikki saa jatkoa rauhallisen svengaavalla Siksi biisillä, jossa on havaittavissa lievää synkkyyttä iloiseen ilmeeseen puettuna. Kun Vastasyntynyt oli pohdiskeleva biisi, niin tämä kakkosraita on taas kuuntelijan pohdiskelemaan saava biisi. Biisissä on mystistä syvällisyyttä, joka herättää itsessäni paljonkin ajatuksia ja pohdintaa.
Vastasyntynyt -promosingle by vihreamaa

Viimeisenä, muttei todellakaan vähäisimpänä on ylläripyllärini, jonka taisin jo onnistua aiemmin spoilaamaan. Eli siis French Films julkaisi viikolla musiikkivideon You Don't Know biisistä. Mahtava musiikkivideo onkin erittäin hyvää jatkoa mahtavalle albumille. Eipä tässä keksi oikein mitä sitä sanoisi. Video on hämmentävä, siinä on huumoria ja se on yksinkertaistettuna loistava! On myös erittäin koukuttava, sillä monesti olen saanut itseni kiinni katselemasta tätä videota.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti