11. lokakuuta 2011

Insomnium - One For Sorrow [FULL ALBUM STREAM]


OIJOIJOI! Pitkä odotus on vihdoin palkittu! Insomiumin uusi albumi on kuunneltavissa kauniissa kokonaisuudessaan Infernossa! Levy julkaistaan huomenna eli 12.10. Levy hipoo niin läheltä täydellisyyttä, ettei sitä melkein voisi todeksi uskoa. Loistavaa, tunteikasta ja täydellistä suomimelankoliaa. Tästä ei paljoa levy eikä musiikki parane! Song of the Blackest Bird, huhhuh miten kova 7 ja puolen minuutin mestariteos! Tämä on taas näitä hetkiä, kun tekisi mieli itkeä, huutaa ja nauraa yhtä aikaa silkasta musiikin tuomasta onnesta.

Synkkyyttä, melankoliaa, tuskaa, raivoa, itkua ja menetystä. Musiikkia, joka iskee suoraan sydämeen. Sitä on Insomnium. En edes keksi, miten pukisin ajatukseni sanoiksi. Tämä levy on sanoin kuvaamattoman hyvä. Haluukkaat saavat lynkata minut, mutta tämä on parhaita levyjä mitä tiedän! Älä missään nimessä missaa tätä!

http://www.inferno.fi/inferno-tarjoaa-kuuntele-uusi-insomnium-levy-6156/

3 kommenttia:

 1. Mä kärvistelen huomiseen asti... Ai että tätäkin on niin odotettu. <3

  VastaaPoista
 2. Mä en pystynyt millään olemaan kuuntelematta! Varsinkin, kun en ole ihan varma koska kiekon saan käsiini. Joka tapauksessa ihan tajuttoman kova plätty!

  VastaaPoista
 3. Minä mattimyöhänen sain albumin kätösiin ja kuunneltua ihan kokonaan vasta nyt (what a shame), mutta ompa ollu hauska musiikkiblogirundi muiden arvioita lueskellessa :D Sen seurauksena tännekin eksyin.
  Öriöri, One for Sorrow tulee soimaan tämänkin vuoden puolella vielä pitkään!

  VastaaPoista