18. maaliskuuta 2012

Sunnuntaisoundit


Viime viikolla tamperelainen Jukka Ässä -yhtye julkaisi uuden sinkkunsa, eikä voi muuta todeta kuin vautsivau ja jeejeejee. Uusi Maa on niin nappisuoritus kuin olla ja voi. Kappale on rauhoittelevine keinahteluineen ja puhuttelevine sanoituksineen ajattoman kaunis suomalaisen popmusiikin helmi. Lisää, kiitos!


Viime viikolla tarjottiin lisää kotimaista herkkua, kun The New Tigersin tapaan pölyn hieman laskeuduttua debyytin ympärillä antaa Soliti makupalan Black Twigin nälkäisille surinan ystäville julkaisemalla uuden sinkun. Kuten Tikruillakin sinkku sisältää ns. ylijäämäkappaleet, joka on tässä tapauksessa suoraan sanottuna surkea ja harhaanjohtava käsite, Paper Aeroplanen ja levyltä jo löytyvän Kouvola -kappaleen nopeutetun version eli siis Kouvola(fast).Hehkutin aikoinaan Antero Lindgrenin Cigarette Stump -singleä ja viime aikoina ilokseni olen saanut huomata, että mies on saanut osakseen ansaitsemaansa huomiota. Kuten Rumbakin totesi: "The best artist you’ve never heard of” – siinä Antero Lindgrenin tarina tähän asti. Vaan nyt on aika saada asiaan muutos." Jos sulla on vielä tämä Soundcloudistakin löytyvä debyytti kuuntelematta, niin tee se nyt!
Sitten vielä suomalaisten kollegoiden rinnalle posiitivesti yllättänyt norjalainen Camp Sounds debyytti(?)sinkullaan Meantime.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti