28. tammikuuta 2012

Antero Lindgren - Cigarette Stump


Kaiuttimistani pääsi ilmoille puhtoinen "pling"-ääni ilmoittaen uuden sähköpostin kolahtaneen sähköiseen postilaattikooni. Sähköpostissa minulle mainostettiin "Suomen Chris Isaakiksi" tituleerattua Antero Lindgreniä, joka on julkaissut tulevan Mother debyyttinsä ensimmäisen singlen Cigarette Stumpsin. Sähköpostissa myös kerrotaan Anteron hankkineen katu-uskottavuutensa skeittaamalla ollessaan nuori. Mietiskelin tässä vain sitä, että osaakohan Antero frontside ollien?

Jos minulle kerrottuun tietoon on yhtään luottaminen, niin Anteron tulevaa debyttiä ollaan tehty koko 2000-luku. Edellinen herätti minussa epäuskoisuutta ja vaatimuksen, että musiikin on sitten parasta olla myös hyvää, jos sitä niin kauan ollaan tehtykin. Myönnän, vanha kunnon Antero ei pettänyt! Tunnelmallinen folk-biisi, jota kuunnellessa jää kiinni hetkeen ja keskittyneenä kuuntelemaan harrasta tulkintaa.

Sinkku ainakin on kova ja mielenkiinnolla odotankin, miltä albumi kokonaisuudessaan tulee kuulostamaan, kun se helmikuussa julkaistaan.
Antero Lindgren - Cigarette Stump from Jaakko Torvinen on Vimeo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti