23. maaliskuuta 2012

8½ - Jean-Luc EP


Turusta ponnistava altsupunkindierock -trio 8½ (Eight and a Half) julkaisi hiljattain uuden Jean-Luc EP:n. Yhtyeen uusi julkaisu pitää sisällään 20 minuuttia tiukaakin tiukempaa tykitystä, oivaltavia sanoituksia ja komeaa soitantaa. Jean-Lucin ja koko bändin ehdoton valttikortti on säröbasson, äkäisen puhelaulun ja raivokkaiden rytmien pyhä kolminaisuus. Kahdenkymmenen minuutin pituisella EP:llä pyhä kolminaisuus toimii vielä pirun hyvin bändin omaksi edukseen, mutta pidemmän päälle tykitys alkaa käydä liiankin raskaaksi. 


Koska bändi itsehän on paras esittelemään omaa tuotostaan, haluan nyt napata pätkän suoraan bändin lähettämästä sähköpostista: "Uunituore Jean-Luc EP tarjoaa kahdenkymmenen minuutin edestä taukoamatonta tykitystä. Yökerhon vessassa naidaan, puskutraktorit mellastavat kaduilla, piñatat räjähtävät iskujen voimasta. Loppu lähestyy, mutta kissabussia ei vieläkään näy. Kissabussi, missä vitussa sinä olet?"


Kokonaisuudessaan EP on ihan hyvä, mutta Indie Music Black Magic Ritual on suorastaan timanttisen kova kipale. Jos se ei sytytä, niin sitten ei sytytä mikään! Näihin sanoihin, näihin tunnelmiin ja EP kuunteluun!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti