8. marraskuuta 2011

Tom Waits - Satisfied [Musiikkivideo]

Mä en vaan millään Tom Waitsin uudesta albumista tarpeekseni ja nyt tuli vielä lisätty kunnon sangollinen vettä myllyyn, kun Satisfied biisistä julkaistiin musiikkivideo. Jesse Dylanin (eli Bob Dylanin pojan) ohjaamassa pätkässä Tomppa keikkuu, keinuu ja tanssahtelee erittäin omaperäisesti utuisen mustavalkoisessa ympäristössä. Videossahan on fiilistä!

Katsasta video tästä alta, sillä siinä on omanlaisensa viehätys, joka kannattaa kokea.

4 kommenttia:

 1. Wow, itseltä on jäänyt koko levy kuuntelematta tähän mennessä, jos ei oteta lukuun pelkkää Bad As Me-singleä. Taitaa olla sellane levy, mitä ei kannata missata? Ainakin sen verran hyvältä vaikuttaa.

  VastaaPoista
 2. Samaa toitottelen kuin Andyzzz, Bad As Me on kova mutta loppulevy vielä kuuntelematta.. Tossa Satisfiedissa ainakin on hyvä meininki. Vaikka vähän tuosta Tompan äänestä meinaa aina tulla sellanen myötätuntokurkkukipu, apua.

  VastaaPoista
 3. No muhun levy on uponnut kuin häkä ja olen edelleen sitä mieltä, että todella kova levy se onkin. Ja jos halutaan nojautua Herra/Rouva Kriitikoihin, niin hyviä arvioitakin se on saanut. Itseasiassa tyrmäyksiä en nopealla selauksella edes löytänyt.

  Ja tosta Tompan äänestä, että itse suorastaan rakastan sitä. Se on pehmeä, mutta myös maailman ja ajan kuluttama viskiääni. Siinä nyt vaan on tunnelmaa ja karismaa! Ja kaiken lisäksi se on niin omaperäinen ja itse kun helposti hullaanun kaikkeen omaperäiseen.

  Mutta tosiaan, kyllä tää levy minun siunaukseni saa.

  VastaaPoista
 4. Yes Sir! Kyllä tämä mies on maailman musiikkimaailman todellinen hallitsija, jonka perässä muut sitten yrittävät puuhastella omia säälittäviä rakennelmiaan.

  Uusi levy on kovaa kamaa. Face To The Highway on iskenyt itselleni eniten.

  VastaaPoista