29. marraskuuta 2011

The New Tigers - Toffee / Chocolate


On ilo olla Nick Trianin postituslistalla, kun hän kerta toisensa jälkeen sähköpostitse lähestyy uusien ja totta kai hyvien kappaleiden kanssa. Näin siis kävi tänäänkin, kun keväällä uskomattoman debyytin tehneet turkulaiset tiikerit eli The New Tigers julkaisi kaksi debyytiltä pois jäänyttä biisiä. Nimistä päätellen tikrut ovat viettäneet karkkipäivää biisejä nimetessään, kun erittäin makeissa aiheissa liikuskellaan.

Kärpäsen lailla surisevan Toffeen ja rauhallisesti maalailevan instrumentaalisen Chocolaten, joka pikku hiljaa kasvaen huipuntuu mahtavaaan surinakitarointiin. Molemmat biisit ovat loistavaa jatkoa bändin huikealle debyyttialbumille. Itseasiassa pistää vähän mietityttämään, että miksiköhän nämä biisit eivät levylle päässeet. Asialla ei kuitenkaan ole kummempaa merkitystä, kun tärkeintä kuitenkin on se, että nämäkin helmet ollaan julkaistu.


Jos tikrut ovat sinulle uusi tuttavuus ja nämä biisit kolahtivat, niin suurella lämmöllä suosittelen tutustumaan bändin syksyllä julkaistuun self titled debyyttialbumiin. Tai jos tuntuu, että olet jo kuluttanut oman levysi puhki, niin tässä on paikkausmateriaalia kahden biisin verran. Joka tapauksessa tässä olisi nyt sitten sitä karkkia herkkusuille:
The New Tigers : Toffee/Chocolate by Soliti

P.S. Toffeen voit ladata itsellesi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti