3. marraskuuta 2011

Kevin - A Lonely PlaceUseamman vuoden hiljaiselon psydekeelisävytteistä rockia soittava suomalainen Kevin on julkaissut ensimmäisen biisinsä ensi vuoden puolella julkaistavalta kolmannelta albumiltaan. Bändi itse luonnehtii musiikkian kaleidoskoooppiseksi indie-rockiksi eikä sitä käy kieltäminen. A Lonely Place on groovaileva ja erittäin tarttuvan bassoraidan omaava monipuolinen biisi, josta huokuu läpi omanlaatuisensa psykedeelinen raukeus ja leppoisuus.

A Lonely Place toimii, tykittää, rokkaa ja paranee harppauksen lailla jokaisella kuuntelukerralla. Kyseessä on vasta yksi biisi tulevalta levyltä, mutta jos samanlainen menoo jatkuu, niin on meillä käsissämme erittäin hieno paluulevy. Yksittäisenä biisinä A Lonely Place kuitenkin toimii ja ihan helkutin hyvin!

Kiinnostus heräsi ja kohosi kattoon asti. Jos samanlaista herkkua on tulossa levyllinen, niin huhheijaakaa mikä levy. Jätetään arvelut kuitenkin sinnemäksi ja fiilistelän nyt tämän biisin tahdissa odotellen seuraavia sinkkuja sekä koko plättyä. Mainittakoot vielä, että biisistä on tulossa musiikkivideo vielä tämän kuun aikana.

A Lonely Place by Kevin (band)

Lisäinfoa, uutisia, yms esimerkiksi seuraavista: Naamakirja ja http://www.kevin.fi/
Rakkaudella, Markku


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti