15. marraskuuta 2011

Eva On The Western Castle Island - Shooting Stars & Satellites


Eva On The Western Castle Island on kolmen suomalaisen herran ja kiinalais/malesialaislaisen solisti Evan muodostama indie pop yhtye. Eva toimi jo kotimaassaan Malesiassa laulajana ja muutama vuosi sitten Suomeen muutettuaan Martinin, Ilkan ja Eeron, jotka etsivät uudelle bändilleen laulajaa ja malesialaisen Evan tiet kohtasivat ja Eva On The Western Castle Island:n tarina sai alkunsa. Tämähän on suorastaan kulttuurien rakkaustarina!

Yhteistyö on alkanut tuottaa tulosta ja bändiltä on hiljattain julkaistu ensimmäinen sinkku nimeltään Shooting Stars & Satellites. Yhteistyö on tuottanut tulosta siinäkin mielessä, että biisi kuulostaa todella hyvältä. Biisi on tarttuva ja pirteä, mutta tunnelmaltaan myös sopivan iloinen ja letkeä. Lisäksi heti introsta tulee esiin biisin oma energisyys. Biisi sisältää melodisia tarttuvia koukkuja, jotka luovat biisin omanlaistansa tunnelmaa. Erityisesti loppupuoliskon melodisesta pätkästä pidin. Lisäksi taustalauluilla ollaan onnistuttu hienosti luomaan Evan lauluun ja koko biisiin eri ulottuvuuksia. Ja vetäähän Eva tässä pisteet kotiin laulusuorituksillaan. Ei kuitenkaan pidä muutakaan orkesteria väheksyä, sillä soittopuoli ollaan suoritettu erittäin mallikkaasti

Shooting Stars & Satellites on positiivinen ja erittäin koukuttava biisi, joka hetkessä tempaa kuuntelijan mukaansa ja ennen kuin huomaakaan pää nyökkyy sekä jalka hakkaa musiikin tahdissa. Tässä on vasta ensimmäinen sinkku, mutta se on erittäin lupaava ja innolla odotan mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Toivottavasti mahtavan debyyttilevyn. Eva On The Western Castle Island on bändi, jonka nimi kannattaa painaa mieleen. "Sanokaa minun sanoneen"

Shooting Stars & Satellites by Have you heard

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti