1. marraskuuta 2011

Loft Apartment Someone's Will Demo

Heipparallaa taas kaikki rakkaat ystäväni. Olette varmaan olleet hirveän huolisanne, kun olin kadonnut johonkin, mutta nyt kuitenkin olen taas blogin äärellä. Jos jotakuta sattuu kiinnostamaan, niin olin siis viime viikonlopun urheiluleirillä ja muutenkin tässä viime aikoina on paljon ollut ohjelmaa koulun sekä muiden seikkojen takia. Pidemmittä puheitta tän päivän musiikkiin.


"There is so much you can’t see with your eyes. So it’s about travelling in the deep twisted forest of human mind, boat lights in the river, don’t be afraid."

Lainaus on napattu suoraan Facebookista yhtyeen sivuilla olevasta biografiasta. Halusin liittää lainauksen tekstiini koska se selittää ja kuvaa Loft Apartmentin musiikkia niin hienosti. Infotaan tähän väliin, että Loft Apartment on kahden Turussa majaa pitävän psykologian opiskelijan muodostama yhtye, joka tekee elektronista musiikkia yhdistellen monia sen alalajeja. Noin kuukausi sitten yhtye julkaisi demon, jonka myötä bändiin olen tutustunut ja en kiellä etteikö bändi olisi vakuuttanut.
Biisit yksinkertaisesti toimivat todella hyvin. Erityisesti Sanni Pesosen laulu on todella lumoavaa ja hienoa kuunneltavaa. Taustoista sen verran, että paikka paikoin biiseissä tapahtuu liian paljon yhtäaikaisesti. Esimerkiksi juuri Someone's Will biisin loppupuoliskolla siellä sun täällä soi ties mikä lehmänkello ja erilainen rumpufilli eikä niissä vain pysy perässä. Mutta kun kokonaisuutta katsotaan ovat ne vain pikkuseikkoja, jotka häiristevät vain hetken ja harvoin.
Vielä täytyy mainita kakkosbiisistä eli Yellow Rosesista, että jos James Blake olisi nainen, niin Yellow Roses olisi hänen tekemänsä.

Kaiken kaikkiaan jälleen oikein positiivinen uusi yhtye suomalaisen elektronisen musiikin saralta. Jään suurella mielenkiinnolla odottamaan tämän yhtyeen lisätuotantoa, sillä itse ainakin näen bändissä hiomattoman timantin merkkejä.


Loft Apartment Demo by Loft Apartment

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti