2. toukokuuta 2013

The Scenes - December Heat


The Scenes tuli ryminällä esiin ja ainakin minun tietoisuuteni To Fix Revolving Antlers -debyyttisinglensä myötä. Muistan kuunnelleeni kappaletta ja hämmästelleeni, että mikä ihme tämä bändi oikein on, sillä ainakin allekirjoittaneeseen kyseinen kappale teki todella suuren vaikutuksen! Kappale oli todellinen "mind blow".

Yhtye ehti julkaista debyyttialbuminsa Images of Animals Crying in Public kaikessa hiljaisuudessa jo 19. päivä viime kuuta ja viikko sitten yhtye jakoi albumilta lohkaistun singlen December Heatin Soundcloudiin. Kakkossingle esittää yhtyeestä hyvin erilaista puolta kuin To Fix Revolving Antlers, mutta jotain mihin minun on ihan pakko blogissani tarttua. Kappale nimittäin paljastaa jotain, joka vielä ensimmäisellä sinkulla jäi varjoihin piiloon, eli yhtyeen uskomattoman hyvän laulajan Konsta Koiviston. December Heatilla ei kaasutella enää samanlaista vauhtia kuin aiemmin, vaan jalka on reilusti nostettu kaasupolkimelta ja laskettu tempoa oikein kunnolla, minkä ansiosta Koiviston ääni voidaan päästää todellisiin oikeuksiinsa. Kylmät väreet kulkevat selkäpiitä pitkin, kun laulaja päästää äänensä kunnolla irti kitarakuljetuksien säestämänä.

Suoraan sanottuna December Heat on uskomattoman hieno kappale, joka esittelee sekä bändin että sen laulajan monipuolisuutta, kun vertailukohdaksi otetaan yhtyen aiempi sinkkulohkaisu. Näiden kahden singlejulkaisun voi debyyttialbumilta odottaa ihan mitä vaan. Se mitä luultavimmin onkin tämän taiderock-orkesterin imagoa kantavan yhtyeen tarkoitus. Hysteriaa yhtye peräänkuuluttaa ja hysteriaa se haluaa levittää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti