1. huhtikuuta 2013

Kalle Kaasinen - On The Run / Go South


Kaasisen Kalle julkaisi jo ties kuinka kauan sitten uuden tuplasinkun, joka sisältää kappaleet On The Run sekä Go South. Törmättyäni intternetin ihmeellisessä maailmassa jälleen kerran tähän kyseiseen julkaisuun, päätin nostaa sen esille blogissani.

Kaasisen musiikki on muuttanut muotoaan sitten viime kerran, kun herra blogissani vieraili In Full Swing -singlellään. Vahvasti ämerikkalaishenkinen altsurock on muuttunut suomalaiseen sielunmaisemaan sopivaan tummanpuhuvaan indiepoppiin. Nahkansa uudelleenluomisesta huolimatta Kalle on säilyttänyt musiikissaan ne elementetit, joissa hän on artistina vahvimmillaan eli suuret melodiat sekä tarttuvat pop-koukut. Tuplasinkulla laajentunut soundimaailma tuo Kaasisen persoonallisen äänen paremmin esille, mutta samalla tuntuu laulu aika ajoin hukkuvan muun musiikin sekaan. Erityisesti juuri näiden suurien melodioiden jauhaessa, kuten esimerkiksi On The Runin kertosäkeessä. Jälkimmäisellä kappaleella ei samanlaista ongelmaa kuitenkaan ole havaittavissa ja itse asiassa nostaisin Go Southin heti In Full Swingin jälkeen Kaasisen parhaaksi kappaleeksi. Kappaleessa korostuvat erinomaisesti artistin parhaat puolet ja se on kappaleena itsessään erittäin hyvä.

Kaasisen tyyli on hänen julkaisulla usein vaihdellut, joten olisikohan tässä se suunta, jonka Kalle on itselleen valinnut. Ei ollenkaan huono.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti