20. kesäkuuta 2012

French Films - When People Like You Filled The Heavens

Kesä on siinäkin mielessä mukavaa aikaa, kun kaikki bändit heräilevät julkaisemaan uutta tuotantoaan, jota koko pimeän talven ovat pimeissä kellareissaan, studioissaan ja autotalleissaan väkertäneet. Kevään ja alkukesän mittaan on noussut esiin mm. Pimeys, uutta Samae Koskista, Indian Trails ja nyt viimeisimpänä eikä lähelläkään vähäisintä myös French Films!


Suomalaisen indie-rockin tämänhetkinen ykköstykki French Films julkaisi viime viikolla uuden singlen When People Like You Filled The Heavens. Viimevuotisen paljon kehutun ja kiitetyn Imaginary Future -debyytin jälkeen bändi on ehtinyt ulkomailla keikkailun ohella purkittamaan musiikkiaan ja kuulemani mukaan materiaalia olisi jo ainakin yhden levyllisen verran.

Mahtavaa kuulla uutta musiikkia French Filmsilta, sillä yhtyeellä on selvästi pyyhkii hyvin ja homma on hanskassa. Eipä tässä voi muuta sanoa kuin, että innolla uutta musiikkia ja erityisesti sitä levyä odotellen. Sitä odotellessa kelpaa fiilistellä tätä uutta sinkkua ja viimevuotista Imaginary Futurea, jonka kuuntelulle tämä uusi biisi antoi rutkasti lisäpotkua. Jos tämä uutukainen kolahti, suosittelen lämpimästi ottamaan viimesyksyisen debyytin välittömästi haltuusi, jos se ei entuudestaan vielä tuttu ole.v

When People Like You Filled The Heavens on nyt virallisesti Singin' Drunken Lullabies -blogin kesäbiisi.Tämän lisäksi yhtye kävi vielä hiljattain Luomustudiolla kuvaamassa muusiikkivideon singlelleen. Pirteitä pätkiä muutenkin nämä Luomustudiolla kuvatut sessiot, kannattaa tutustua muihinkin purkituksiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti