6. huhtikuuta 2012

Jukka Ässä - Kauas Kaupungista


Viime kuussa julkaistun Jukka Ässän ensimmäisen sinkun Uusi Maa jälkeen olin täysin myyty ja jäin täpinöissäni odottamaan, koska oikein pääsen seuraavan kerran nautiskelemaan yhtyeen musiikista. Pitkän perjantain piristykseksi bändi päätti julkaista toisen singlensä Kauas Kaupungista paljon aiemmin kuin osasin edes odottaa.

Uusi Maa oli sellainen nappisuoritus, että sysäsi yhtyeen välittömästi tämän hetken mielenkiintoisimpien kotimaisten bändien joukkoon. Vaikkei Kauas Kaupungista ylläkkään edeltäjänsä tasolle on se silti omalta osaltaan osoitus yhtyeen laadukkuudesta. Biisi soi raukean ajattomasti, akustinen kitara kuljettaa kappaletta eteenpäin rauhoittelevasti ja kaiken lisäksi kappale paranee jokaisella kuuntelulla sekä avautuu pikkuhiljaa paremmin ja paremmin. En tiedä onko levyä tulossa ja milloin, mutta ostoslistalleni sen jo lisäsin.

Ajatonta ja kaunista pop-musiikkia, jonka rauhoitteleviin melodioihin voisin uppoutua vaikka loppuelämäkseni.Ja kaveriksi vielä Uusi Maa musiikkivideo.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti