18. huhtikuuta 2012

Lapko - River Venom


Harjavallan itsensäpaljastelijat eli Lapkon jätkät julkaisivat toisen kappaleen ja samalla ensimmäisen virallisen singlen tulevalta ΓΟΛΕ -albumiltaan. Taisin erehtyä nimittämään edellistä Love Is Sick And Wrong -julkaisua jo singleksi, mutta nyt sekin virhe on korjattu. Edelliseen julkaisuun verrattaessa tarjolla on tahdikkaammin eteenpäin puskevaa Lapkoa, joka luottaa tarttuviin melodioihin ja mieleenpainuvaan kertosäkeeseen.

Kappale on kokonaisuudessaan vakuuttavaa Lapko -laatua ja biisi potkiikin aika hyvin, mutta itse ainakin jäin vielä kaipaamaan biisiltä vähän enemmän. Koko kappaleen ajan odotin, että koska se oikein lähtee ja tärähtää oikein kunnolla, mutta ei sitten missään vaiheessa kasvanutkaan odottamiini sfääreihin, kuten Love Is Sick And Wrong

Jännityksellä odotan, että kuinka hyvin toukokuun 9. päivä julkaistava Love -albumi kolahtaakaan. Viime albumin jäljiltä odotukset ainakin ovat korkealla tälle bändin viidennelle pitkäsoitolle.Kappaleesta julkaistiin myös musiikkivideo, olkaa hyvät.


Lapko - River Venom (official video) from Fullsteam on Vimeo.

2 kommenttia:

  1. Mäkin ajattelin, että Love is Sick and Wrong oli jo sinkku - meen ihan sekaisin näissä nykyajan biisienjulkaisumetodeissa. :D Tuppaa olemaan enemmän sääntö kuin poikkeus, että ensin julkaistaan 1-2 maistiaista ja sitten vasta se varsinainen single. Hmm.

    Oon ehdottomasti samaa mieltä, että jotenkin tästä jäi puuttumaan sitä jotain, jota mainitulta ekalta biisiltä löytyi. Se kun oli todella positiivinen ylläri (kun oma Lapko-innostus on sen parhaista vuosista vähän hiipunut). Mutta, levyä edelleen odotellessa!

    VastaaPoista
  2. Joo ei näistä biisijulkaisusta ota se kuuluisa Erkkikään selvää. :D Pakko todeta, että nyt menee meidän ajatukset tästä biisistä ihan yksi yhteen! Ei huono biisi missään nimessä, mutta juuri sellanen kiikunkaakun, että vähän jäi juuri se jokin vielä uupuumaan.

    VastaaPoista