13. helmikuuta 2012

Yournalist - C'mon People

Ensin hauskat: Who is Bon Iver?! Bon Iver kävi pokaamassa itselleen pari pystiä Grammy-gaalasta ja nyt amerikkalaiset ovat hämmentyneitä, että kukas se sitten edes olikaan. Oliko se siis Bonny vai Bunny Bear? Onnittelut kuitenkin bändille pysteistä! Olettaisin ainakin, että Justin Vernon lukee blogiani.


Sitten alkukevennyksen jälkeen vakaviin asioihin. Turun omat pojat eli Yournalist on laittanut tulevalta albumiltaan ensimmäisen sinkkunsa C'mon Peoplen jakoon kaiken kansan kuunneltavaksi. Bändi julkaisi viime kesänä Slippery & Infectedin debyytti EP:n, jolta päällimmäisenä omaan mieleeni jäi tajuttoman kova Nigerian Girl. Kesäinen EP olikin lupauksia täynnä, mutta kokonaisuus jäi kuitenkin vielä vähän puolitiehen ja lupaukset jäivät leijumaan ilmoille. Bändillä on kuitenkin koko ajan ollut musiikinteko hyvin hanskassa ja ensituotoksista lähtien bändi on kuulostaman muita jäljittelemättömältä itseltään eli Yournalisteilta.

Uusi C'mon People jatkaa EP:n tapaan erittäin lupaavasti ja pikkuhiljaa sormenpäät kihelmöiden alankin odottamaan, miltä tuleva Horror and Terror -albumi tulee kuulostamaan. Vielä on kuitenkin reilusti aikaa levyn julkaisuun, joka on 18. huhtikuuta. Kuitenkin kiinnostus on nyt virallisesti herätetty ja alkakoon kahden kuukauden pituinen odotusjakso. Hyväähän kannattaa aina odottaa, eikös?Samaan syssyyn vielä jätkien tekemä viihdyttävä musiikkivideo ko. kappaleesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti