9. joulukuuta 2011

Paperfangs - Lifelong [+video]


Paperfangs julkaisi pari päivää sitten uuden biisinsä nimeltä Lifelong ja visuaalisesta puolestaan tunnettu poppoo julkaisikin biisin musiikkivideonkin jo tänään. Päätin siis hyödyntää tämän erinomaisen tilaisuuden hypätä vaunuun mukaan ja samalla iskeä kaksi kärpästä yhdellä iskulla, biisin ja videon). Paperfangsin kehitys on menossa juuri oikeaan suuntaan, sillä täytyy itsekin todeta, kuten muutkin musabloggarit, että tämä todellakin on parasta Paperfangsia tähän mennessä. Lifelong on rauhallinen ja maisemaa maisemaa maalava biisi, joka ei jätä jälkeensä ainoastaan kaunista sekä puhdasta äänimaailmaa vaan myös ajatuksia herättävän hokeman: "You said lifelong, is it still on?" Sen lisäksi biisi jää pelottavan tehokkaasti pyörimään päähän. Varsinkin tuo mainitsemani hokema ja pikkutytön huudahdukset.


Kaiken kaikkiaan Lifelong on erittäin hyvä biisi, jota kuunnellessa kelpaa odotella Paperfangsin ensijulkaisua. Tarkkaa ajankohtaa siitä ei ole, mutta eiköhän se aika pian jo 
ilmestyne.
Sitten vielä biisi ihan yksinään Soundcloudista videoita karttaville. Voit myös samalla ladata biisin itsellesi, jos (ja kun) se maittaa.

Lifelong by Paperfangs

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti