2. joulukuuta 2011

Lana Del Rey - Born To Die


Lana Del Rey on naikkonen, joka kohahdutti musiikkiblogien maailmaa jokin aika sitten huikealla Video Games debyyttisinkullaan. Itsehän rakastuin kyseiseen biisin - on se niin uskomaton. Toinen sinkku Born To Die ei yllä ihan samoihin mittakaavoihin edeltäjänsä kanssa, mutta tämä ei itsensä biisin arvoa vähennä. Kaksi napakymppiä putkeen olisikin jo melkein liian hyvää ollakseen totta. Nykyään mielestäni on alkanut korostua liikaa ilmiö, että artisteilta aina odotetaan joka kerralta aina vain parempaa ja parempaa. Usein tuntuu, että uusia biisejä sysätään pimeään nurkkaan "koska se ei ollut parempi".

Born To Die on oikein hyvää jatkoa ensimäiselle sinkulle ja sinkut enteilevätkin kelpo albumia. Born 2 Die albumi saakin julkaisunsa jo Tammikuussa, eli onneksi aika pian. Itse odotan levyä suurella innolla, sillä rakastan naisartisteja ja Lana Del Rey on osoittautunut erittäin hyväksi sellaiseksi.

2 kommenttia:

  1. "Usein tuntuu, että uusia biisejä sysätään pimeään nurkkaan "koska se ei ollut parempi"." Noni Markku - oot tiivistäny ton yhteen lauseeseen. Vihaan sitä miten artistien uusilta levyiltä odotetaan niitä edellisiä hittibiisejä loistavampia viisuja.

    VastaaPoista
  2. No siis myönnän sen, että itsekin aina odotan artistien julkaisevan uutta hyvää musaa, jos heidän taustansa antaa niin odottaa ja totta kai siinä vähän pettyy, jos vastaan tuleekin pienehkö alisuoritus. Kuitenkin mielestäni liian usein tapahtuu sitä, että se levy sitten teilataan ihan kokonaan sen takia, ettei yltänyt tarpeeksi korkealle, jos levyssä ei muuten ole mitään vikaa. Tosin ei sellaista samoista tutuista ja turvallista paloista liimailtua geneeristä tehdastuotantoakaan jaksa kovin kauaa kuunnella.

    Ei kyllä käy artisteja kateeksi, kun aina täytyy kehittää omaa musiikkiaan paremmaksi, tehdä jotain uudenlaista ja mullistavaa musiikkia, joka kuitenkin iskee myös yleisöönkin. Ei oo helppoo ei.

    VastaaPoista