2. heinäkuuta 2012

SDL Presents 2012 - Spotify-soittolista

Twitterissä kohtaamani suunnattoman painostuksen jälkeen päätin tarttua itseäni vihdoin niskastani kiinni ja kasata kokoon jonkinlaisen blogissani pyörinyttä musiikkia summaavan Spotify-soittolistan. Koska tarkoitukseni oli kerätä listaa "uudesta musiikista" päätin asettaa rajaksi kaikki vuonna 2012 julkaistut kipaleet eikä päivääkään vanhempia.

Listasta puuttuu varmasti paljon hyviä kappaleita tältä vuodelta ja myönnän sen olevan tehty vasemmalla kädellä, silmät kiinni ja ohimennen, mutta tulipahan tehtyä! Tulen päivittelemään kyseistä soittolistaa jatkossa. Luultavasti läpi koko vuoden, sillä päätinhän listan jo nimetäkin "SDL Presents 2012".

Listalta löytyy valtaosa blogissakin näkyvillä olleista bändeistä, mutta niiden lisäksi myös niitä, jotka eivät ole suunnattoman tarkkaa seulontaani läpäisseet. Lista on myös painottunut, kuten bloginikin, hyvin voimakkaasti kotimaiseen musiikkiin, sillä ulkomaan tapahtumat ovat jääneet ikävästi viimeaikoina varjoon, mutta kyllä vähän niitäkin listalta löytyy. Jatkossa toivottavasti vielä enemmän.

Sekava teksti päättyy tähän. Naattikaa listasta. Eka kerta on aina eka kerta - eli sekavaa säätämistä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti